جمعه ۱۰ حمل ۱۴۰۳
صفحه نخست / سرمقاله / تغییر در برنامه جنگی نظامیان امریکایی در افغانستان

تغییر در برنامه جنگی نظامیان امریکایی در افغانستان

نگرانی متحدان بین‌المللی افغانستان از نیرومند شدن طالبان و برگشت دوباره القاعده در کشور، با عث آن گردیده است که ایالات متحده امریکا ماموریت تازه یی را به هدف نابودی طالبان روی دست گیرند.
در ماه جاری باراک اباما با صدور فرمانی به نیروهای رزمی امریکا اجازه داده است تا دست به عملیات‌های موردی علیه طالبان، بزنند.
پیتر کوک، سخنگوی وزارت دفاع امریکا در بیانه‌یی در رسانه‌ها گفته است که این عملیات ها در بخش‌های جنوبی افغانستان آغاز شده است. او به دلیل اینکه هنوز هم در بخش‌های مورد نظرشان عملیات‌های شان دوام دارد از ارائه جزییات این عملیات‌ها و ذکر نام محلاتی‌ که مورد هدف حملات جنگنده‌های هوایی آن کشور قرار گرفته است، خود داری کرده است.
تغییر در برنامه جنگی نظامیان امریکایی که باراک اوباما در راهبرد نظامی این کشور در افغانستان ایجاد کرده است، پس از این نیروهای آمریکایی می‌توانند نظامیان افغان را در حملات علیه گروه‌های تروریستی ( طالبان، القاعده و داعش) همراهی کنند.
این طرح در ماه جوزای سال روان از جانب امریکا به نیروهای مسلح این کشور در افغانستان اعلام شد؛ طرحی که از سوی حکومت وحدت ملی به هدف سرکوب تهدیدهای تروریستی به ویژه گروه طالبان موثر خوانده شده است.
جانب افغانستان با استقبال از این طرح که نقش ارتش آمریکا در جنگ افغانستان را افزایش داده است، برتلاش مشترک میان کشورهای (افغانستان و امریکا) تاکید نموده است
این تصمیم ایالات متحده پس از ارائه گزارش‌هایی که به عنوان چالش فراروی ارتش و نیروهای مسلح افغانستان در رویارویی با گروه‌های تروریستی خوانده شده، از سوی کاخ سفید اتخاذ شده است.
تغییر راهبرد جنگی امریکا و هدف قرار دادن پایگاه‌های طالبان توسط هواپیماهای بدون سرنشین این کشور که از قابلیت هدف گیری دقیقی برخودار است، عرصه را برفعالیت‌های تخریبی آنان محدود خواهد ساخت‌؛ ساحاتی که طالبان از آنجا، مناطق دیگر را مورد تهدید قرار می دهند و با سیاست گروگان‌گیری و قتل مسافران در مسیر شاه‌راه‌ها می‌خواهند شهرواند کشور را به لحاظ روحی و روانی تحت فشار قرار داده و اهدافی را که عقب‌های حمایتی آنان جستجو می‌کنند.

Print Friendly, PDF & Email

همچنان ببینید

از کشتار جمعی کابل تا حادثۀ مشکوک قندهار

حوادث کابل و قندهار، هلمند و ننگرهار مایۀ تأثر عمیق است. در حملات دو روز …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *